Over ons

Op deskundige wijze en vanuit een breed netwerk adviseren en begeleiden we u graag bij de ontwikkeling van restaurant- en gastvrijheidsconcepten.

Het verhaal achter Van de Kolk Advies

Wouter van de Kolk is de man achter het bedrijf. Hij heeft een achtergrond in de commerciële horeca en heeft in het verleden zelf ook horeca geëxploiteerd. Daarin heeft hij ontdekt dat hij drive krijgt van het begeleiden en ontwikkelen van projecten. Dit om ze naar een punt te brengen waarop zijn begeleiding niet langer nodig is. In projecten werkt Wouter veel samen met anderen, afhankelijk van de context en de complexiteit van de opdracht. Het netwerk van partners en toeleveranciers wordt graag ingebracht.
 
Wouter is kwartiermaker, kartrekker en verbinder in projecten. Daarbij is hij in staat om partners vanuit verschillende contexten met elkaar te laten samenwerken. Om daarin van individuele belangen naar gemeenschappelijke doelstellingen te gaan.
 
Van de Kolk advies brengt deskundigheid, inspiratie, levendigheid, energie en vertrouwen in bij projecten.
 
Restaurant- en ontmoetingsruimtes worden getransformeerd naar bruisende plekken waar mensen plezier hebben, elkaar kunnen ontmoeten, waar het leeft, waar wat te doen is. Daarin werken wij op een minder formele, zakelijke wijze samen met mensen om ons heen en veel meer toegankelijk, optimistisch en positief.