Horecabedrijf

Wij helpen bij het opstarten van een nieuw bedrijf of bij de verbetering of uitbreiding van een bestaand bedrijf.

Ontdek wat wij

voor jou betekenen

Italiaans restaurant Da Carlo is een begrip in Groningen. De eigenaar zocht naar uitbreidingsmogelijkheden en structurele verbetering van de bedrijfsvoering. Van de Kolk advies heeft het traject volledig begeleid, wat heeft geresulteerd in uitbreiding van het restaurant naar de eerste verdieping van het gebouw.
 

Case study

Stap 1
Start project
Concept

Conceptontwikkeling om gezamenlijk vast te stellen hoe het bedrijf aansluit op de vraag vanuit de markt én eigen kwaliteiten en waarden.

Stap 2
Opzetten restaurant
Ondersteuning

Ondersteuning in voorbereidende werkzaamheden (vergunningen, budget vaststellen en uitvoeren, offertetraject, formeren bouwteam, business case/ondernemingsplan nieuwe situatie ontwikkelen, algemene coördinatie).

Stap 3
Realisatie
Verbouwing

Tijdelijke projectleiding/directievoering tijdens verbouwing en in de eerste maanden na oplevering, om daarin de beoogde resultaten te bewerkstelligen.

Eindresultaat

Een solide horeca onderneming die aansluit op de wensen van haar gasten en waar een stevige basis ligt om de komende jaren een winstgevende bedrijfsvoering te kunnen voeren.
De waarde van het bedrijf is gestegen en de gasten, medewerkers en ondernemer(s) profiteren hiervan.
Video afspelen

Deskundigheid

Van de Kolk Advies brengt deskundigheid, inspiratie, levendigheid, energie en vertrouwen in bij projecten.

Samenwerking

Kansen voor ontwikkeling van concepten en samenwerkingen tussen partijen worden uitgewerkt tot kloppend en breed gedragen plan van aanpak.

Kwartiermaker

Van de Kolk Advies is kwartiermaker, kartrekker en verbinder in projecten.